17.Mai feiring

Skrevet av: , publisert 14.04.2021

BÅTKORTESJEN 17. MAI 2021.

Dere er alle velkommen til å delta i årets båtkortesje som vi i båtforeningen danner etter beste evne.  Dere anmodes om å pynte fartøyene med flagg, bjørk og ballonger el.l.  Det forventes litt blitzing og oppmerksomhet denne dagen – så bær tydelig redningsklær/redningsvest (som vanlig)… 😉

Detaljer for arrangementet:

• Kl. 12.00 ligger vi seilingsklar på Flatøyosen – og Nasjonalsangen synges i fellesskap med hele landet.
  • Vi seiler etter avsluttet sang noen minutter over tolv
  • Frode fra seilforeningen seiler først som ledebåt (tydelig flagg i masten) og vi andre fletter inn bak – motorbåter og seilbåter fint fordelt utover.
  • Vi kommuniserer (i den grad det er nødvendig) på VHF kanal 6.
  • Avstand mellom båtene prøver vi å tilpasse til ca 30 – 40 meter (ikke for nært og ikke for lang avstand….)
  • Redningsskøyten fra Bergen seiler bakerst (så sant den ikke blir tilkalt til andre nødvendige oppdrag) – du er hjertelig velkommen med oss!
  • Min plass blir midt i kortesjen – og jeg vil regulere det hele på VHF’en.  Mitt kallesignal er WENDI.  Jeg vil ha fokus på HMS og støtte dersom det skulle være nødvendig – og flytter meg raskt hvis behov.
  • Seilingsruten (vist på kart) følger nedenfor denne teksten.

Vi kan dessverre ikke arrangere noen form for treff etter kortesjen pga gjeldende smittevernregler – dette beklager vi selvfølgelig alle!

Mangen av oss vil treffes søndag 16. mai kl 18.00 i båthavnen – for å pynte litt.  Du er hjertelig velkommen til å være med!

Vi ses…!

Harald