Utsetting Årsmøte

Skrevet av: , publisert 16.03.2020

UTSETTELSE AV ÅRSMØTE.

Litlebergen båtforening utsetter Årsmøte  27.mars 2020

Med bakgrunn i Folkehelseinstituttet ( FHI ) sine råd ved arrangementer og samlinger velger styret å utsette Årsmøte den 27.mars 2020 på ubestemt tid.

Årsmøte vil bli avholdt så snart som situasjonen er normalisert i forhold til å arrangere årsmøte.

Ny innkalling vil bli publisert i h.t frister for dette. Ta vare på årsmøtepapirer. Saksliste og

saker vil ikke bli endra. Vedtektene sitt punkt for frist for avholdelse av årsmøte vil bli brutt.

Men styret ser det som utfordrende å avholde et årsmøte slik situasjonen er nå.

Styret kan bare beklage og ber om forståelse for utsettelsen og den ulempe den kan føre til for våre medlemmer. LBF må også ta sin del av ansvaret i den situasjon som har oppstått.

Frekhaug 13.03.2020

Med Hilsen